Vi er de krudtgale og krudtglade Skovgård-brødre!

Skovgård’s Krudthus er startet i 2019 af fire brødre – Dan, Heine, Nicolai og Frederik – der ud over at dele efternavnet Skovgård også deler glæden ved at skyde nytåret ind med manér.

Fyrværkeri har for os altid været noget, der ikke blot lyste himlen op, men som også gav os lys i øjnene. Og ikke mindst alle andre, der har set med, når vi har tændt det ene batteri efter det andet, og sendt den ene raket efter den anden til vejrs.

Glæden ved fyrværkeriet vil vi gerne dele ud af. Og da der ikke var nogen forhandler i vores område, besluttede vi i 2019 os for at starte med at sælge fyrværkeri fra klubhuset i Rask Mølle. Her holder vi stadig til, for på denne tid af året bliver stedet ikke brugt.

I selvsamme klubhus har vi brugt mange timer på den berømte tredje halvleg, når de første to var overstået på fodboldbanen. Derfor er vi også stolte af, at vi hvert år kan give en del af vores omsætning tilbage til byens lokale idrætsklubber. Når du køber juniorsortimenter hos os, sender vi en del af beløbet videre til klubberne, så junior kan dyrke sport i sin fritid.

Når det kommer til fyrværkeri, er vi ret enige om, at batterierne er bedst, og de kan næsten ikke blive store nok. Men vi ved også, at fyrværkeri skal behandles med respekt, og vi anbefaler, at man følger Sikkerhedsstyrelsens gode råd om fyrværkeri, ligesom du hos os får beskyttelsesbrillerne med, når du handler fyrværkeri.

Vi er også glade for, at vores faste leverandør og samarbejdspartner – Aalborg Fyrværkerifabrik A/S – er nogle af de forreste på markedet, når det kommer til at tænke på klima og miljø. Virksomheden var den første i Danmark til at stoppe med at bruge plastik i nye produkter, og den arbejder på at begrænse størrelsen på fyrværkeriet, så det er knap så klimabelastende at fragte – og samtidig billigere for dig som kunde.

Vi glæder os til at se dig i vores butik – og vi ønsker alle et godt nytår!